Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag skrev den här texten hade jag som huvudet under armen, jag var trött på att sitta och titta rakt fram längs vägen samt åt sidorna där det uppodlade kalhyggets träd växt upp som en för blicken alltför genomtränglig skog


Aforism nr 893






Om det blir inbrott
medan man är borta hemifrån
bör man se till att ha några kalla drycker
i kylskåpet

emedan det är ett styvt jobb
att vara inbrottstjuv
i dessa moderna tider




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP