Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missad havsutsikt

Många är så uppslukade

av de vackra snäckorna

och de runda stenarna

som ligger på stranden

att de inte alls ser

hur havets

stilla skönhet

och djup

öppnar upp sig

framför dem.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-10 22:00



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Mm...är inte havet underbart!
Fin.
2010-03-09

  Siggesdotter
Jag förstår vad du menar,,,"lyft upp din blick!" Fast för mig har stenarna börjat tala. Om den eviga tid de funnits här och all den nötning de "usatts" för och hur de ska fortsätta att finnas kvar här, när jag och alla vi andra är borta för längesen...
2009-12-16

  stella
Kan appliceras på det mesta faktiskt. Snyggt!
2009-09-30

    ej medlem längre
En gång
ska blicken
höjas
2009-09-12

  Miss Mod
Så sant, en del har sinne för detaljer, andra inte.
2009-09-11

  Tina-sol
fin! får en bild framför mig.
2009-09-10

  Mr Lindemann VIP
Ett djup som är få förrunade att inneha i sin själ

Men varför skall naturen ha sådant vi inte har
kan vi inte vara son en del av naturen då?
2009-09-10

  peter markurth
vacker
2009-09-10

  etthjärtaäralltidrött
Dina liknelser är alltid lika betagande, som djupet.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP