Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets evighet

Ögonblickets fullhet och rikedom

överglänser alla tankars

lockande löften om något bättre.

Låt alla känslor, tankar och sinnesintryck 

flöda genom en stilla tillåtande närvaro.

Inse livets storhet och nuets evighet.

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-11 15:58



Bookmark and Share


  noname_realmind
Viktiga ord att fundera över och försöka omsätta i handling...

Ja, nuet är det enda som är evigt... den är "vår flytande kraftpunkt mot evigheten" som jag skrev en gång...
2009-09-12

    ej medlem längre
Uppmaning
att se mer
viktigt
2009-09-12

  Miss Mod
Nuets evighet, fin och härlig formulering
2009-09-11

  poetryGirl
fin dikt
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP