Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas du skrattar när du dör

Hoppas du skrattar när du dör
gammal och benig
för de bombar himlen ikväll
och den studsar på mina ögon
och gud och alla änglar faller ner






Fri vers av P'u
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-10-22 19:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
galet bra det här, sånt gillar vi!
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

P'u
P'u