Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett släng humor med en gnutta drömmar


Himalaya

Tänk att en dag åka dit

Att jobba med mod och med flit

Att strosa och vandra
Och tänka på andra

Man skulle nog bli eremit

---------------------------

Lugn och kylig frid

Snötäckta toppar susar

Ett hem bland bergen




Fri vers av Skum
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 13:32



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att kunna ängla in delar av en kropp
som innehar ej snopp
är en dela av hoppet s charm
ty den som innehar barm
ofta är snopplös
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Skum
Skum