Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demens

Hon går med ytterkläderna på

Inomhus

Hela dan

Ifall någon öppnar

den låsta dörren

-som hon känner på

flera gånger varje timme

Om den är öppen

Då skall hon vara

redo att gå hem

Till mor och far..




Fri vers av dystopia
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dystopia