Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mare inspirerade


Något litet om minne





minnet är ibland
som kärringen mot strömmen...

...styrt av elektriska impulser
likt ett trafikljus

som ibland visar rött
fast det egentligen är grönt




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-12 22:40



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Det stämmer då helt klart på mig - här blinkar det i regnbågens alla färger!
Som vanligt påhittigt!
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP