Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnets röst

I öknen kan man inte låta bli

att söka sig mot vattnets röst.

När man väl funnit källan

drunknar man i glädje

och våg efter våg av kärlek

sköljer bort de sista tvivlen

som en vårflod suddar ut

de kvarlämnade fotspåren i sanden.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-12 23:26



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Med gungande lätthet flödar dina ord om kärlek.
Ett flöde värt att drunkna i, att låta det förgångna sudda ut sig själv i dess kölvatten.

Vackert att få läsa.
2009-09-13

    ej medlem längre
Finbild
2009-09-13

  Tina-sol
Den här knöt du ihop bra. Känns sammanhållen och fin. Undrar om du är på väg in i en fas utan rim? Det använde du ju mycket i början av din poetkarriär. Den som läser får se...
2009-09-13

  poetryGirl
BRA
2009-09-13

  peter markurth
snyggt
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP