Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord

Han gav aldrig några löften
när han kom
bara ord

alla ord utom
(stanna)
det enda jag bad om

Han lämnade mig allt jag kunde ta
när han gick
mer än jag kunde bära

allt utom ett avsked
(vänta)
som jag stal och gömde

Han tog min röst som straff
när han försvann
och jag är stum

alla ord förlorade utom
(lyssna)
det jag behöll



Du får det inte
det är mitt

(kom)




Fri vers av Sofia Westman
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-13 00:39



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket bra!
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Westman
Sofia Westman