Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
menlös söndag av janniqa, inspirerte (kriterierna, för den som undrar, är att texten jag läser för att kritisera måste vara intressant oavsett den faller mig i smaken eller ej, vidare att jag skriver kritik som känns rolig att lägga ut som egen text)


Kritik på en text (283)





eftersom gråt är så förlösande
av känslor och jag älskar så
att gråta

så är det förstås det jag gör
när texten din får mig att skratta

tårarna sprutar ur ögonen och det
är inte alls av sorg




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 10:58



Bookmark and Share


    Ken Cassel
tårarna sprutar ur ögonen och det

är inte alls av sorg

utan mer av lättja

Kram
:)

Ken
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP