Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftermath inspirerade med sin något egensinnliga vänskap (just hästar är ju nästan rent äckligt vackra och de utstrålar sådan kraft, värme och lekfullhet att man bara som tappar andan) nakna hästar är i n t e pornograif


Något litet om avund (en härlig synd)




jag avundas andra människor
för att de är som och vad de är
blir så impad av så många människor...

...så många människor
är såna härliga typer...

...man baxnar ju bara vid mötet
med alla de där
som hotar att göra ödmjukheten
i ens själ till 'vardagsmat'...

...mvcket farligt för blodtrycket




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-13 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP