Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den otänkte tänkaren

Kommer tårar och skratt från samma källa?

Vad döljer sig bakom alla världens former?

Finns det en tyst röst bakom varje ord?

Och för varje tanke en stilla källa?

Den otänkte tänkaren förblir ett mysterium.

Det är magiskt vackert med mystik.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-13 20:19



Bookmark and Share


  sulimaa
Allt kommer från det inre djup vi besitter ..det är min tro ...den stilla källan du skriver om ÄR...du skriver underbart !
2009-09-17

  Cosmic Johanna
Ja det är det,

och du får fram tankar likt en filosof här på poeter,

forstätt med det,

jag är en av dem som uppskattar det.
2009-09-16

  En strimma av guld
Allt kommer ur en känsla så även tårar och skratt. Dessa två kan vara så olika både positiva och negativa. Bra tankekorn du väcker i mina tankar på mig.
2009-09-14

  poetryGirl
Tårar och skratt kommer från samma källa
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP