Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här anspelas på mer än en getabock, för den som älskar att läsa mellan raderna...


Anders tankar vid middagen en kväll





När min pappa var ung
hade han vågor i håret
med tiden kom de att halka
längre ned och hamnade till slut i skägget

vilket ganska mye liknar en get
måtte jag aldrig
bli så gammal att jag liknar
en gammal bock…




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP