Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lost

mitt i kalaset är han ensammast av alla


tjacket får hans hjärta att skena

kärleken glöms på sekunden den ena,



längtan efter värme blir längtan efter rus,
en romans blir till grus,

kärlekens glöms,
och hjärtan de töms




Fri vers av Ignoto
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-13 21:38



Bookmark and Share


  Troll ॐ
vackert och klokt skrivet
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ignoto
Ignoto