Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skratta gärna åt den här naivt skrivna texten, ett gott skratt förlänger livet


Fitta...





…hade det kunnat heta
det där bostadsområdet
söder om Stockholm
men det heter Fittja…

...vilket betyder våtmark, strandäng…

att skratta åt ortsnamn
som verkar lätt ekivoka och kanske
även skrattretande
måste ju ändå ses
som en smula respektlöst…




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-14 13:22



Bookmark and Share


  peter markurth
det är ju en naturlig reaktion, som att ordet runka fått betydelsen onanera, trots att det betyder(slå upp själv) ord blir förstörda, gay= glad= bög numera i usa tex...men detta är en utveckling av språket .
2009-09-14

  Peter Matsa
Här tar du upp något viktigt - tänker ibland på barnen i bullerbyn och de stackare som fick bo i mellangården

de övriga gårdarna fernissades och målades, medan rekommendationen för dem var mandelolja med jämna mellanrum

det råkade jag läsa när jag råkade läsa en damtidning
2009-09-14

  Night Soul Woman
*S*

- No comments (sa min inre advokat)

:p
:)
2009-09-14

    Bodil Sandberg
håller masken så gott det går*****
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP