Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går aldrig mera på teater...






...eftersom skådespelarna
ännu inte lärt sig spela att de röker
de kan spela allt annat
utom att de röker

och det tycker jag nog
är en dålig prestation

man vill ju inte gärna betala
för skådespel
av undermålig kvalité

nä, tacka vet jag bio
där känner man ju till riskerna
med att de som sitter i publiken
är civila cancerforskare...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-14 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP