Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porcelain

Porcelain
The perfect smile
A frozen trace

Porcelain
The perfect eyes
Unblinking gaze

Porcelain
The rosy cheeks
A perfect face

So fragile




Fri vers av Mysteria Indictus
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysteria Indictus
Mysteria Indictus