Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror att det till och med finns, eller iallafall funnits, en kondom av det märket


jag sökte på sam...






...men ingen enda
här inne
kallar sig för samuraj

och det tycker jag nog
är bra konstigt
med tanke på googol

eller vad det nu heter
där det vimlar av såna typer

sök själv på sam
här inne på medlemmar
det vimlar av en
och sam ma poeter




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP