Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häromdagen var det så här


14/9-2009

gröna löv blir gyllengula

lätt bris blir kraftig vind

sommar blir till höst




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo