Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ha färdigskrivna texter att lägga ut när man inte riktigt orkar skriva varje dag, det är en skön sak, inte gammal skåpmat precis, men vissa dagar skriver man mer eller mindre och en del dagar finns där så mye annat att göra än att sitta och knattra


Något litet om grabbar...





...tänk om de där killarna
som satte strumpor på huvudet
när de befann sig i öknen
istället hade satt sina herrtrosor
på huvudet, då hade ju de startat
en fabrik med trosmössor
att sätta på huvudet
istället för de där strumpmössorna
som blev så populära och det hade
man ju kunnat skratta åt…




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 09:18



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Viktigast är trosfriheten!
2009-09-15

    Bodil Sandberg
jag vill OCKSÅ se mina fränder
gå omkring med trosmössor
med fartränder ***
VORE SKITBALLT..tack det var allt och applåd
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP