Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedramlad i helvetet

Hösthimmel. Grå, kall, suddig hösthimmel. Det är vad jag ser där jag ligger på marken.
Jag vrider huvudet snett åt vänster men ångrar det fort. Hela huvudet smärtar och bakhuvudet pulserar och ömmar ordentligt.
Allt är knäpptyst förutom vindens sus. Jag har hamnat i helvetet.
Jag känner med händerna på marken där jag ligger. Grus. Asfalt.
Jag blundar en stund och allt snurrar.
Vem fan var det som knuffade mig?




Fri vers av S. Krusmynta
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S. Krusmynta
S. Krusmynta