Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt kort som jag antar beskriver mina tankegångar under dagen som varit.


Narren

Han finns i varje trupp och är en del av varje följeslag,
han spridjer glädje, skratt men konstigt nog även lite obehag.
Hans sanna Jag är en skugga blott, även för de närmaste i hans grupp,
men se er för, för kanske en dag, dyker den sanna narrens Jag upp.

-Jaget




Fri vers av Jaget
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaget

Senast publicerade
Narren
Ensidiga känslor
* Se alla