Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min eld.

Tänk om det här vi har plötsligt skulle ta slut.
Kärlekens hjärta slutar slå.
Skulle jag då kunna le igen?
Skulle mitt hjärta kunna slå utan ditt?
Utan dig blir jag upplyft från jordens yta, bortblåst.
Ditt leende så vackert skulle jag aldrig få se igen,
Dina ögon med den där speciella gnistan skulle slockna.
Det är så uppenbart hur mycket vi behöver varandra.
Släck inte vår eld, låt oss föralltid hålla oss varma.
Den varma eld som bränner för varje sekund av saknad,
Den varma eld som gör brännsår i hjärtat för varje dag.
Men också den eld som gör mig till den lyckligaste flickan på jorden.
Min eld är du!




Fri vers av Happy-Heart
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Happy-Heart
Happy-Heart

Senast publicerade
Perfection.
Min eld.
* Se alla