Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan inte alltid se vad som finns i den andras själ


Vill ha mer

Utåt sett så har jag allt,
men på nått sätt,
räcker det inte,

Jag har allt, men ändå inget,

jag vill ha mer,

nått som fyller tomrummet inom mig,
nått som gör mig varm,
nått som gör mig trygg,
nått som gör mig lycklig,

det är allt jag begär,

Jag har allt, men ändå inget,

Det finns så många som har det mycket värre,

jag har allt, men ändå inget,

Jag har vänner,
jag har familj,
jag har ett hem,

jag har allt, men ändå inget,

Vad kan jag kräva,
vad kan jag begära,

vad är det jag vill ha,
vad är det jag behöver,

jag har allt, ja allt, utåt sett,
men ändå, ändå inget




Fri vers av red_vampire
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 18:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är din gudinneliga själ som talar, hon är inte nöjd, hon vill ha mer

och det är rätt, som kvinna är du alltid värd mer, och har alltid rätt till mer

samt, bör få allt.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

red_vampire