Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta en saga, snälla pappa

Snälla pappa berätta för mig,
en saga om svävande feer,
där häxan är stygg och trollet dumt
och andra sagoklischeer.

Berätta inget om världen ikring,
en värld som jag ej kan begripa.
Där ondska och godhet kan va samma sak.
De tankarna får mig att lipa.

Berätta för mig om hur vanliga barn,
blir hjältarna i Nangiala.
Döva min oro för döden ett slag
Så jag finner min rofylda dvala.




Fri vers av Knickedick
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 19:49



Bookmark and Share


    sunnanvind
ja...här önskar man att världen så annorlunda ut, då man ska berätta en saga.. den sanna är så stygg.. applåder!!!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick