Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilder minnen och drömmar


Bilder minnen och drömmar

Bilder minnen och drömmar.
En längtan som finns inom mig.
Ett hopp om att ni har det bra.
Ett hopp om att livet var så bra.
Bilder och drömmar,
som vi delade dag ut och dag in.
Minnen som vandrar dagen lång.
Som vill ge en liten glimt av glädje,
en liten glimt av minnen.
Alla dessa minnen
som jag bär inom mig.




Fri vers av Eriana
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriana