Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten,’Vad är det som är så farligt med att spela lite? Kom igen nu!’, Av vincent, inspirerade


Kritik på en text (288)






hög igenkänningsfaktor här
det är dock ett känt faktum
att spelare som gör sin last skyldig live
för det mesta spelar för att förlora

emedan pengar bränner som eld
såväl i fickor som i sinnen
det är först när de förlorat allt
som lugnet kommer tillbaka och brer ut en filt
av harmoni kring deras hjärtan




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-16 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP