Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga om kvickhet eller väderlek?


Aforism nr 890






När man försöker springa
ifrån sin egen skugga...

...är det allt bäst
att göra det i sådana trakter
där solen har sitt ljus och sken




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-16 20:47



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Väl värt att tänka på!;-))) Gillar aforismer som har något att säga - och det har denna. Med råge!!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP