Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampen är förlorad. Hjälplös kan jag bara se på...


Mörkret



Mörkrets skugga

är här

sveper

över mitt rum

bäddar

med svarta lakan

tänder helvetets eld

svärtar mitt blod

mitt hjärta

min tanke



Bereder drömmar

av glödande kol

böjer mig

betvingar mig

med djävulsk lusta



Bränner med sitt järn

ett

mörkrets tecken

av fasa

ett handlöst mörker

oändligt



Skriket

mitt eget

avgrundsvrål

ut

ut

i svart bottenlöst hav

av ångest

bedövande

förlamande

Ett evighetshat


ut


ut


ut



*


*


*



Hjälp mig









Fri vers av Fallgirl
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-18 21:23



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Aj, aj ,aj, det gör ont att läsa.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl