Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla jag fick igår


17/9-09

sommaren stämplar ut

hösten kommer i tid

vattenkannan vilar snart ut

090917




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-17 07:34



Bookmark and Share


  Havsbris
Lugnet och ro
känner man,
stilje och värm
från dina ord,

vackra bilder och
känslor målar din
inre och yttre!!

Som en söt hej då
och ett leende
välkommen...

BRAVO!!!
2009-09-18

  Mr Lindemann VIP
Jag älskar in nuet med vattenkannan i högsta hugg
därför kan jag inte se
tiden ann, ty den har
hösten i sitt grepp
ack, oh ve, tiden gnater in att förmultningens
tid är kommen!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo