Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Utbränd


Att gång efter annan -

ända från

små barnsben -

få sig inpräntat

att tänka

på alla andra

det resulterar i

att man till slut

inte vet

hur man gör

för att

bry sig om


sig själv




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-17 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm..
vilken snedvridning
det blir då

mycket viktiga
ord
2009-09-19

  erkki
Men...om det inte var så???Hur skulle då VI klara oss??? Förlåt om jag skojar lite om ett seriöst ämne. Klart du har rätt! Vetskapen att ha uppriktiga vänner hoppas jag värmer!
2009-09-17

  sulimaa
Nee så är det ...man är hjärntvättad i att finnas för alla andra ...men man glömmer hur viktigt det är med att ta hand om sig själv...farligt så farligt ..kram!
2009-09-17

  etthjärtaäralltidrött
Då tänker jag på dig, så sant som det är sagt.
2009-09-17

    J. Herward
Ja! precis, vilka är de andra då? livssugande vampyrer!
2009-09-17

  Anjeska
Åh... känner igen detta dilemma...
2009-09-17

  Marie Å
Tyvärr så sant....... vi är nog flera som behöver lära om....
2009-09-17

  Rosmarin
så sant
2009-09-17

  Peter Jr Eriksson
sanningen1
2009-09-17

  stella
Så sant så...
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen