Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poet i mängden har en smula dividerat med mig om detta och kommit fram till en helt egen hypotes i frågan, om den kommer att kommenteras i offentlighetens ljus är dock något som torde stå i stjärnorna att twista om


En rent matematisk uträkning





ajg tror att the beatles
var större än jesus

säg att han var
även med den tidens längd mätt
sådär en två meter och tio centimeter lång...

även om man ställer beatlarna på
'varandras axlar'
en omöjlighet i och för sig
om de alla skall stå just på
varandras axlar samtidigt...

men iallafall
säg att paul är 1.75
john var 1.85
ringo är 1,70 och george var 1.92...

lägger man ihop dessa få se nu...
7.12 meter är ju mer än 2.10 meter
det säger ju sig självt
att de var åtminstone högre och tjockare
tillsammans...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP