Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång jag och en vän skrev. Hon skrev melodin och jag texten.


Död Kärlek

DÖD KÄRLEK

Ihopkrupen, ensam och mycket rädd
hör regnet utanför mitt fönster
minns den dagen du sa adjö
Jag har nog aldrig grått som den dan
även om jag gråtit förut

Molnen är svarta
likaså mitt inre
Hjärtat har jag inte kvar
du har det kvar, du stal det första dan
när vi träffades du och jag

Ensam, liten och olyckligt kär
knyter jag min vänstra hand
i den ligger min kärlek till dig
Den sog när du sa att jag var söt
men du ville vara fri igen
Min kärlek kommer att leva än
den är sann som sagan i en bok

Ihopkrupen, ensam och mycket rädd
hör regnet utanför mitt fönster
minns den dagen du sa adjö
Jag har nog aldrig grått som den dan
även om jag gråtit förut

Jag hoppas molnen lättar snart
och att du snart vill komma tillbaks
min dörr den är alltid öppen
bara det är du som kommer in

Ihopkrupen, ensam och mycket rädd
hör regnet utanför mitt fönster
minns den dagen du sa adjö
Jag har nog aldrig grått som den dan
även om jag gråtit förut

Am Em Am F
Am C Dm F

Am Em Am F
Am C Dm F

Am C Dm F x2

Dm Am G e
Dm Am E Am

F G c F Dm G F G
Am C Dm F x2




Övriga genrer av smarties
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smarties
smarties