Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han Kan

Han kan vara den bästa
Gör mig lycklig av bara en blick
Tog mig ett tag o inse
Ännu längre för honom att förstå
Allting löser sig sa mina vänner
Jag var krossad, förstörd och deprimerad
Utan att det syntes
Ville inte förstöra, skrämma, beröva
Av ett misstag kom det fram
Lycka, hopp och glädje




Övriga genrer av smarties
Läst 88 gånger
Publicerad 2009-09-29 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smarties
smarties