Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt från Korsö


förnuftets reträtt

nu är jag här igen
med ord som aldrig når dig

fastän jag talar tyst till dig i min ensamhet
så är det inget du hör

det är så mycket jag vill säga dig
som jag aldrig får sagt

det finns tusentals låtar som skrivits för oss

fan, T, jag kan inte ens lyssna på radion längre
fan, T, jag klarar ingenting utan dig




Fri vers av BaraOrd
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd