Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens fågel

Om man slutar ta sina tankar

och känslor på så stort allvar

Kanske man slutar springa i

detta mentala ekorrhjul

Kliver av och upptäcker

Verklighetens förtrollande fågel i sin hand

Inser att de saftiga

morötter man ofta jagat efter

endast var inbillade löften som

alltid dansat utom räckhåll......

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-17 20:32



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaa ...lugnar ner tempot och finner att allt man söker finns inom...vackra tänkvärda rader ...
2009-09-17

  walborg
Fin poesi om väsentligheten att vara i kontakt med sig själv.
2009-09-17

  Miss Mod
Att dansa utanför, på allvar, talande text.
2009-09-17

  etthjärtaäralltidrött
Klokskapens ord från dig, åter igen säger jag; Tack.
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP