Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre som verser om fem rader vardera är sedan någon tid något jag söker återskapa, ja, forma texter i


Något litet om skapare(n)






mina skapare skiljdes
vid vägskälet och kom sedan
aldrig mera ihop sig igen
annat än om sina ätteläggars
vara och icke vara

texten om skaparens sju dagar
kom mig att påminnas om detta hemska
trots att vi barn
blev så underbart underhållande
för en sugen omvärld senare

har man sett en skapare
här man inte sett alla
och det trots att de inte alls skiljer sig
lika mye åt som ett lass kanelbullar
i påsarna i livsmedelsbutiken




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-18 00:12



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Konstigt nog blir skaparna med tiden allt mindre speciella - ju mer man förstår sig på dem, kanske? Och likväl, på ett djupare plan, är allting ständigt lika fantastiskt (läs:svårbegripligt).
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP