Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett hus utan undran


där ute
rider
något apokalyptiskt
genom tiden

jag

jag öppnar fönster
för att söka datum

tänker önskningar
och brygger thé

borstar smulor
av betydelse
ifrån bordsduken

i ett rött hus
utan undran

överröstar
vattenkranen
ljuset

skriker tyst
i munnen
på sig självt

någonstans
bland gränser och glömska
noterar någon kanske någonting...








Fri vers av HEZEKIEL HERZMANN
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-18 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HEZEKIEL HERZMANN
HEZEKIEL HERZMANN