Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100




exploderar

slits mitt itu

blodet sprutar

miljoner små partiklar

slungas ut i rymden

andas in stjärnorna

blir en isstod

vill inte känna smärtan

vill inte känna elden

som bränner mitt hjärta

långsamt långsamt slocknar elden

pulserar tungt

knappt märkbart

sträcker mig mot mörkret

äntligen vila....







Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 846 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-18 18:58



Bookmark and Share


    J. Herward
p.s

jag bokmärker oavsett dina invändningar haha:)
2009-09-18

    J. Herward
..... GASTKRAMANDE o_o
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP