Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är ingen poet, men det är inget jag kan utesluta i det långa loppet att pröva på. Det här stycket skrev jag rent impulsivt en sen kväll. Om ni inte tycker om den vill jag endast att ni kommer med konstruktiv kritik, inte något i stil med att den b


Gatulyktorna

Gatulyktorna lyser för mig,
bara för mig
De leder mig till mitt mål, jag kanske inte vet var än
Men dem leder mig rätt, dit jag vill vara
Och när jag har kommit dit, vet jag att jag lyckats
Men innan dess är det bara att köra på, aldrig vända om
Så länge gatulyktorna lyser
För mig, bara för mig




Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 255 gånger
Publicerad 2009-09-18 22:32



Bookmark and Share


  blå fjäril
Jag tänker inte skriva att den här är B, för det vore att ljuga. Jag gillar den, den är fint skriven!
Möjligen att jag saknar punkter efter meningarna, men det är ju en smaksak=)
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel