Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att slippa förklara mig senare: er= inte alla. Skrivet på 5 minuter.


let me be

Ta mig ifrån


Allt är så djävla svart
Ta mig härifrån

Om ett år flyttar jag
Och lämnar allt det här bakom mig
Hoppas jag


Slipper er
Slipper kortedala
Slipper utmark
Slipper delade liv



Gamla stämplar
Suddas ut

Här och nu
Är jag
Inte jag förtreårsedan


Svart svart svart

Saknar bra
Vill glömma dåligt



It’s all black.



Ingen fanns där.
Ingen finns.




Fri vers av mmalouu
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmalouu
mmalouu