Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är i alla fall ett försök...


Att dränkas

stenar dränker
sänker
världen en staty
sjunker
virvlar och vitt skimmer
mörker och svärta
vackert
på håll
som tomhet och motljus
men allt är och förblir
allt

ljus som bryts
förvandlas
förvandlar
allt
ser alltid annorlunda ut
underifrån

rymd och evighet
samma samma
men olika
ensamhet och ensamhet
inte samma
men ganska lika




Fri vers av popsong
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-19 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

popsong
popsong