Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samlad sommar - haikusvit


SOMMAR




Studenttjej
böjd över fontänen
kaskader

-

Rusig hund
skuttar på sommarängen
maskrosfrön


Grodsång
över midsommarsjö
en blöt natt


Killarna
spelar fotboll mitt i natten
fladdermöss

-

Jaktplan
vildänderna landar
på sjön


Protestmöte
på den stora ängen
grodors kvackande


Stilla ankdamm
bara några håglösa
änder snattrar


Nyckelpiga
sprattlar i simbassängen
tio längder kvar

-

Mitten av juli
sommaren
har tagit semester


O kaprifol!
Vart tog den vägen
den heta natten?!


Tungt regn
tomtharen har sökt skydd
under bilen

-

Tusenskönan dansar –
ett bi är på besök
på kyrkogården


Stark vind
storkarna på boet
står på bägge benen


Sniglar i natten
på regnvåt cykelbana
tutar och kör





Fri vers av mäster O
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 17:53



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
kul samling här,läsvärd jäpp,fastnar spontant för jaktplan,studenttjej,grodsång å ...
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

mäster O
mäster O