Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ewa-Britts text 'WHAT!!!' inspirerade till att återge en text som stått att läsa i tidningen, vilken tidning minns jag inte men det spelar mindre roll i sammanhanget


Kritik på en text (289)






...en mordhotad kvinna som mordhotats
så många gånger att rätten och
polisväsendet till slut fick nog och ville
ge henne rätt skickade ut en representant
från samhällets sida för att till slut
göra något åt saken

dock med oförättat ärende
eftersom begravningen
av hennes mördade kropp
skett bara några dagar innan.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-20 10:46



Bookmark and Share


  walborg
Tycker om ditt torra litet sarkastiska språk - det blir väldigt effektfullt när du skrildrar ett så hemskt innehåll!
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP