Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale uppmuntrade mig att lägga in en text här med just denna titel och eftersom denna heta önskan kom just idag så kunde jag inte låta bli att som hörsamma


Man är ju mer än människa





'I rest my case'
som det så vackert heter
på engelska

på gravstenen över fallet som sådant
står texten att läsa
för envar nyfiken
’Gone for lunch’

titlen på en av
Beatlarnas melodier, för övrigt




('So Ellen' kallar en gris sin bonde, eller om det var tvärtom, i en text jag en gång läste, blott icke här inne på poeter.se)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-20 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP