Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt ljus



Jag tryckte på paus i dag

tänkte

det räcker nu

Riktade om strålkastarna

belyste stjärnorna

i mitt liv

i stället


Jag tyckte om det jag såg

det som strålade

i glansen

av mitt strålkastarsken


Tryckte på play

och lät livet

rulla vidare




Fri vers av Fallgirl
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-20 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl