Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vara så här imorgon bitti


090920

eftermiddagssol går ned

bakom vackert kyrktorn

pigg tupp ropar klockan sju

090920




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo