Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många?

Hur många tjejer har jag sett

som jag velat ha?

Siffran är för hög

För att jag ska kunna räkna



Hur många tjejer som jag velat ha

har velat mig?

Siffran är för låg

För att jag ska vilja räkna




Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-20 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel