Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kändes så här idag


Blek

sommarsolen har bleknat

höstsolen börjar blekna

solbrännan har redan bleknat

090921




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-21 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo