Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändra världen med ord

~
Vi föds och vi dör
ibland
utan ett mål
i ljuset och mörker
Vad föddes du med
vad gav du till dem
människor som söker

Lyssnar du och hör
alla ord som jag sa
i allt som jag gav
Ändra världen med ord
långt efter jag dör
en dag

Ser början av ett slut
en led mot ett ut
unders rinnande silver
Flyr nu i tanke bort
bedrar visan kort
och köttet som bränner

Lyssnar du och hör
alla ord som jag sa
i allt som jag gav
Ändra världen med ord
långt efter jag dör
en dag

Mirakel är texter i böcker
böner får aldrig svar
Människor vill och försöker
men vet varken var eller hur

De lyssnar och de hör
alla ord som vi sa
i allt det vi gav
Ändra världen med ord
långt efter jag dör

...en dag
~




Fri vers av Andreas Wollarz
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Wollarz